Dette nettstedet bruker cookies. Ved å bli på nettsiden, aksepterer vår bruk av cookies.

Les mer om TerraCycle

TerraCycle er et inovativt resirkuleringsselskap som har blitt en global leder i å resirkulere avfall som det er vanskelig å resirkulere

Innsamlingsplattformer

TerraCycle tilbyr en rekke gratisprogrammer som er finansiert av samvittighetsfulle selskaper, samt betalingsprogrammer som tilbyr resirkuleringsløsninger for så og si alle avfallsformer.

Gratis resirkuleringsprogrammer

TerraCycle tilbyr gratis nasjonale gjenvinningsprogrammer finansiert av merkevarer, produsenter og forhandlere over hele verden, for å hjelpe deg med å samle og resirkulere avfall som det er vanskelig å resirkulere. Det er bare å bli med i et program, begynne å samle hjemme eller via ditt kontor eller skole, laste ned en gratis forsendelsesetikett og sende oss ditt avfall til resirkulering. Du kan til og med tjene penger til din foretrukne veldedighetsorganisasjon.

Free recycling programs

Per dags dato har over 63 millioner mennesker i 20 forskjellige land samlet milliarder av avfallsenheter, og tjent inn mer enn 15 millioner USD til forskjellige veldedighetsorganisasjoner rundt om i verden.

Zero waste boxes

Zero Waste Box™ (Kjøp nødvendig)

​TerraCycles Zero Waste Box ™ lar deg resirkulere nesten alle typer avfall, fra kaffekapsler til komplekst laboratorieavfall. Velg avfallsstrømmen du vil resirkulere, kjøpe din foretrukne boks-størrelse, saml inn avfall og sende det til TerraCycle for gjenvinning (frakt er inkludert). For mer informasjon og priser vennligst kontakt kundeservice eller ring oss på ​85 22 68 13.

Kommunale programmer

​TerraCycle samarbeider med mange bydeler rundt om i verden for å tilby iøsninger for null-avfall, som strekker seg fra kommunale programmer for sigarettavfall til henting av materialer som det er vanskelig å resirkulere.

City recycling
Pre consumer rollstock

Programmer for produksjonsavfall

​TerraCycle samarbeider med mange fabrikker rundt om i verden for å resirkulerefabtikk materialer som det er vanskelige å resirkulere. Har dine fasiliteter avfall som blir sent til søppelfylling eller energigjenvinning? TerraCycles programmer for produksjonsgjenvinning spenner seg fra å resirkulere store mengder emballasjeskrap til personlig verneutstyr. Vi tilbyr også null-avfall rådgivning og FoU-støtte.

Kommersielle tjenester og transport-logistikk

TeraCycles jobber med mobile serviceselskap å forbedre deres plattformer ved hjelp av våre unike resirkuleringsprogrammer. TeraCycle kan arbeide med deres salgsavdeling for å tilføre verdi til deres kunder via våre resirkuleringstjenester.

Commercial recycling
Events weblogo

Event Services

TerraCycle provides comprehensive event services for businesses and organizations. We can assist you in every step of the way, from collection and recycling to promotion and sponsorship. Whatever your needs are, we will work closely with you to provide the best possible recycling solutions for your event. Please contact us at events.no@terracycle.com for more information.

TerraCycles løsning

TerraCycle gjernbruker, resirkulerer og oppsirkulerer avfall, i stedet for å sende det til forbrenning eller på søppelfylling. Dette flytter avfall fra et lineært - til et sirkulærtsystem, og tillater materialene å sirkulere i økonomien.

Terracycle solution

I media

Nedenfor finner du de nyeste avis- og magasinartiklene, samt blogger og innhold fra sosiale medier.

Hvis du tilhører pressen og ønsker å lære mer om TerraCycle, vennligst besøk vårt Mediarom.

Lanserer sjampoflaske i resirkulert strandplast

Procter & Gamble (P&G) lanserte 19. januar verdens første Head & Shoulders sjampoflaske laget av 25 prosent resirkulert strandplast. Den nye sjampoflasken er utviklet i samarbeid med gjenvinningsekspertene Terracycle og SUEZ

Pack News · Jan 26, 2017

Sealed Air blir medlem i New Plastics Economy

Circular Flanders, NatureWorks, New York City Development Corporation, Sealed Air og TerraCycle har nå gått med i “New Plastics Economy”-initiativet.

Pack News · Jan 24, 2017

Tar imot Tassimo-avfall

Coop marked Valle har blitt lokal innsamlingsstasjon for avfall frå Tassimo kaffimaskinar. 

Setesdolen avis · Jan 20, 2017

Historie

TerraCycle ble grunnlagt i 2001 av Tom Szaky, en daværende student ved Princeton University med et ønske om å eliminere ideen om søppel. Til tross for den stusselige oppstarten, har TerraCycle vokst til å bli verdensledende innen innsamling og gjenbruk av materialer som er vanskelig å resirkulere. TerraCycle opererer i mer enn 20 land, engasjerer over 60 millioner mennesker og resirkulerer milliarder av avfallsdeler gjennom ulike innovative plattformer.

Priser og utmerkelser

TerraCycle har blitt tildelt over 200 internasjonale priser for sitt sosiale og bærekraftige entreprenørskap. 

Ebj
Schwab
Un
Forbes impact 30
Cgi clinton global initiative logo
Halo
Inc500
Brilliant100
Environmental protection agency
Parentin mom tested
Top product of the year resized
Entrepreneur 360

TerraCycle fra innsiden

​Terracycle er ikke som andre avfallsselskap rundt om i verden. Alle våre kontorer er laget av oppsirkulert avfall, veggene er dekorert med graffiti laget av lokale kunstnere og vi har en kultur av åpenhet og engasjement rundt innovasjon.  Ta en titt på vårt kritikerroste TV-show "Human Resources" på tv-kanalen Pivot for å få et innblikk i livet til en TerraCycle ansatt, eller se nærmere på våre ledige stillinger for å oppleve det selv.

Office